maandag 28 juli 2014

Hello my loved ones!!!


Maandag, 7 juli 2014

Een hele goedemorgen allemaal!!!
Jemineetje, wat vliegt de tijd toch voorbij!!! :O :D Afgelopen week was soooo geweldig!!!! :D 

Momenteel werken we met een minderactief koppel. Ze zijn SUPERAWESOME!!!! Ze zijn gestopt met roken en drinken. Het eerste wat ze doen in de morgen is bidden en de Schriften bestuderen. Ze komen naar de kerk en gisteren gaven ze hun getuigenis in de getuigenisvergadering! :D

Afgelopen dinsdag namen we ze mee naar Temple Square (heb ik jullie al eens verteld hoe geweldig ik Temple Square vind? :P). We namen haar mee naar de God's Plan video. Dat is de video die we een jaar geleden in de London Visitor Center zagen :) De Geest was zo sterk aanwezig en aan het eind van de video zat ze te huilen. Ze zei dat dat hetgene was wat ze voor zichzelf wilde. Een eeuwig gezin, aan elkaar verzegeld worden in de tempel. Een gezin dat de beginselen van het evangelie naleeft. Het was zo'n mooi moment! :) Daarna namen we haar naar de Christus (een beeld in de VC), wat helemaal geweldig was. Daarna namen we haar naar de South Visitor Center om haar het tempel model te laten zien. Ze heeft zo'n oprecht verlangen om naar de tempel te gaan en terug te keren in de kerk! Ze is zooo geweldig en ik houd zoveel van haar! Na afloop vroeg ze of we met nog iemand hier naar toe wilde komen. Die vrijdag, op Independence Day, haar weer naar Temple Square konden nemen. ahahha, Natuurlijk doen we dat !!!! Op vrijdagavond namen we ze weer mee naar Temple Square, dit keer met iemand erbij:) Als eerste keken we God's Plan. Aan het eind zaten ze allebei te huilen en gaven ze hun getuigenis van de verzoening en Jezus Christus. De Geest die er was was zooooo sterk!!!! Het was een van de meest geweldige en precious momenten van mijn zending!De Temple Square sisters die ons hielpen waren ook super! We waren allemaal in tranen terwijl ze hun getuigenis gaven. We zagen en voelden hoe diep hun verlangen was om Christus te volgen.

Sister Orellana, elder en sister Bryner (ons senior couple! :D en ik). Liepen de ruimte met de Christus in, maar zij bleven even wachten, omdat ze zich wilden voorbereiden om Christus te ontmoeten (mooi he). Het was zo'n geestelijke ervaring! Toen ze binnen liepen, en de Geest voelden, begonnen zij opnieuw te huilen. Er zijn geen woorden die kunnen beschrijven hoe mooi en geweldig het was. Deze mensen begrijpen de Verzoening van Jezus Christus. Ze zijn zo"n groot voorbeeld voor mij van hoe de Verzoening mensen kan veranderen. Hoeveel mercy en liefde Hij voor ons heeft. Het is nooit te laat om terug te komen. Hij is er altijd voor ons. Daarom vind ik de Christus zo geweldig, want het is een standbeeld. Een standbeeld verlaat zijn plek nooit. It is constant. Christus staat er met zijn armen wijd open, vol met liefde en barmhartigheid. Alles wat wij hoeven te doen is naar Hem toe komen en Hem vertrouwen. Zijn armen van liefde zijn altijd naar ons uitgestrekt. Ik ben zo dankbaar dat ik Hem mag dienen en dat ik mag zien en ervaren hoe de Verzoening mensen kan veranderen. The Atonement is so real. There is nothing in life that can't be made right through the Atonement of Jesus Christ. 
 
Ik houd van jullie allemaal!!!! :D Heel veel plezier in Frankrijk en Nederland!!!!! :D Europe is the BEST! :D 
Lots and Lots of Love
Sister Spijkerman
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten