maandag 24 maart 2014

One more week

Maandag 24 maart 2014

Wingapo fellowcitizens of planet Earth!
Afgelopen week was geweldig zoals altijd, met aardig wat...interessante....gebeurtenissen en verhalen. Met mij gaat alles goed!

Sister Knight and ik hebben nog steeds ontzettend veel plezier. Ik HOUD van Canyon Rim! Volgende week is transfers en we hopen dat we nog een transfer bij elkaar blijven, maar sister knight is hier al 6 maanden, dus er is een kans dat ze weggaat :( Ik houd zoveel van de mensen hier! Ze zijn allemaal geweldig en zo vriendelijk! :D En het is een eer om met deze mensen te mogen werken :)

Goed, allereerst heb ik supergeweldig nieuws! We konden kaartjes krijgen voor de General Women's Conference in het Conference Center. We konden alleen gaan als we een onderzoeker hadden die we mee konden nemen. Afgelopen vrijdag tijdens district meeting kregen sister Knight en ik een envelop van het zendingskantoor met twee kaartjes voor de women's conference! So we vroegen ons af of dat betekende dat we met zijn tweetjes mochten gaan. Ook als we geen onderzoeker hadden om mee te nemen. Dus we vroegen Sister Eberhardt en ze zei dat dat mocht!!!! :D Dus zaterdagavond gaan we naar de General Women's Conference in het conference center down town!!!! :D :D :D


We are SUPER excited!!!!!! :D We hebben geen idee waarom we mogen gaan, maar dat maakt mij niet uit :D WHAAAAAA :D 
 
Anyway, nog wat leuke verhaaltjes :), Afgelopen dinsdag voelde het alsof alle energie uit de lucht was gezogen. Seriously, it felt like dementors had taken over Canyon Rim and were sucking out all of the energy XD ahahha,
 
Maar goed, we gingen langs bij iemand omdat ze een paar weken geleden had gezegd dat ze op zich wel geïnteresseerd was om meer te leren. Ze zei dat we in een paar weken terug konden komen, omdat haar man net een heupoperatie had gehad. Dus wij gingen weer langs en troffen een man aan. Dus ik begon de conversatie en zei heel opgewekt: HELLO! We met your wife the other week! En hij komt naar buiten, zet zijn glas neer en zegt: oh, I'm actually her brother. ghehehhe, slightly awkward... Maar ik herstelde mezelf snel en zei: well, nice to meet you anyway! So we introduced ourselves as the missionaries and he started talking in this deep, slow hippie voice. en je gelooft nooit wat hij zei XD Hij begon like: yeah, I know Jesus and I've been led to God and to the Quorum of the Twelve.... Ok.....???? O.o But he continued and was like: I've given myself to God blalblablabla en we vroegen hem of hij hier vaak kwam.
Hij moest even nadenken en zei: 'well, I go where the Lord wants me to go, so I kind of come and go. I'm here not infrequently, that's the right word.' So we were like: whaaaat on earth is he talking about? XD so Sister Knight vroeg of hij geïnteresseerd was in learning more en hij zei dat hij al eerder de zendelingen had ontmoet, dat ze hem probeerden te dopen, omdat hij in het quorem der Twaalf zou moeten komen (ofzoiets). Sister knight continued en vroeg of wij hem konden helpen om voor hemzelf uit te vinden of het evangelie waar is en zodat hij die stap kan nemen. Hij zei: oh no, you don't need to help me. I already know. So we gave him our pass-along card with the church websites and then we left....that was one of the weirdest and funniest door approach EVER!!!! XD ahahahahhaha,
 
We hadden werkelijk geen flauw benul wat we moesten zeggen. We hadden geen idee of hij daadwerkelijk serieus was, of dat hij ons in de maling zat te nemen of dat hij een of ander middeltje had gebruikt. Maar wat het ook mag zijn, het was ontzettend grappig (tenminste, nadat we waren vertrokken. In the moment self you're like: what on earth should we say?!!! O.o).
 
Gisteren was een geweldige dag! :D We hadden maar 4 wards die we bezochten (de afgelopen paar weken bezochten we 5 a 6 wards every week) en twee inactives kwamen naar de kerk :D 
 
Wonderen bestaan! Never give up on anyone! De andere inactive is een returned missionary en we onderwijzen zijn vrouw at the moment.  Zij kon niet naar de kerk komen, maar hij had beloofd te komen en HIJ KWAM!!!! :D They are an awesome and adorable couple.
 
Maar goed, ik heb nog veel meer beleefd. Te veel om allemaal te schrijven. Ik wil jullie laten weten dat Christus waarlijk de power heeft om mensen te veranderen, harten te verzachten, wonden te helen en gevoelens te troosten. Ik kan me herinneren dat in mijn aanstellingszegen werd gezegd dat ik een deeper understanding zou krijgen van de verzoening van Christus en dat is ook daadwerkelijk gebeurd. Zonder Jezus Christus zijn we nergens. In ons leven maken we allemaal fouten en begaan we allemaal zonden. Hoe hard we ook ons best doen om goede en christlike mensen te zijn. Die zonden en fouten weerhouden ons ervan om terug te keren naar onze Hemelse Vader en alle zegeningen te genieten die Hij over ons uit wil gieten. Hij wil ons allemaal terug zien. Hij wil zijn hele gezin weer veilig in zijn armen hebben. Uit zijn liefde voor ons gaf Hij zijn Zoon, Jezus Christus, zodat we op voorwaarde van geloof, bekering, doop, de gave van de Heilige Geest en volharden tot het einde toe, bevrijd kunnen worden van de last van onze fouten, zonden en zwakheden. maar dat niet alleen. I Alma 7 kunnen we lezen dat Christus al onze pijn, verdriet, ziektes en zwakheden op zich nam. Hij weet wat wij voelen. Hij kent ons, because He has felt every single thing we have ever felt in our lives. We are never alone. Never!
 
 
 
Ik houd ontzettend veel van jullie allemaal! Er is niets beters dan de Heer dienen! ik houd zoveel van dit werk en ik houd zoveel van de mensen! Ik houd van het evangelie en er is niets mooiers than the gospel truth!!!
Lots and Lots of Love,
Sister Spijkerman
Jullie moeten eens deze filmpjes kijken: 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten