maandag 15 september 2014

TRANSFERSSSSS!!!!

Maandag 15 september 2014,

Halloootjes allemaal!!!!
Well....het nieuws waarop jullie allemaal hebben zitten wachten!!! :D TRANSFERS!!!! En ik kan jullie in alle vreugde vertellen dat ik in de Emigration Stake blijf MET mijn lieve dochter :D (zendingstaal red.) YIPPIEEEEE!!!:D

 Alleen het mindere nieuws is dat we moeten verhuizen :( De andere helft van deze Ring is getting whitewashed by elders. De elders are going to move into our apartment and we have to move to the apartment where the other sisters are currently staying. *zucht*. Vandaag moeten we alles gaan verhuizen :(  Gelukkig hebben we ons appartement schoongehouden, dus we hoeven niet ontzettend veel schoon te maken :) Maar toch... daar gaat onze preparation day.... :(!!!

Afgelopen week was een week met veel ups en downs. Een onderzoeker kwam niet opdagen toen we een afspraak hadden. Afgelopen zaterdag hadden we 'the avenues fair', (zoiets als de blauwvinger dagen in Zwolle). De hele week baden we dat we nieuwe mensen zouden vinden die voorbereid waren en die gewillig waren om naar onze boodschap te luisteren. We waren aan het lopen toen we jongeren zagen met hun vrienden. We raakten aan de praat en  vroegen aan een van zijn vrienden in welke wijk hij was. Hij antwoordde dat hij geen lid was en nu moet ik hem eventjes in het Engels quoten: 

District A Salt Lake City Zone
' I'm actually not a member, but I've been thinking about becoming converted, because I just feel like it's true.' so we were like: well, we can help you with that :) We vroegen zijn moeder of we hem konden onderwijzen en ze zei  'we could teach him anytime' :D YIPPIE!!!

Tijdens die fair kwamen we een van onze bischoppen ons tegen en hij zei dat een nieuw gezin in de wijk was gekomen. Ze hebben een 12-jarige zoon die nog niet is gedoopt. Wij kunnen hem ook gaan onderwijzen! Wie weet kan hij binnenkort ook gedoopt worden :D WOOHOOO!!! :D 

Dan nog een ander wonder! :D
Diezelfde zaterdagavond hadden we niet zoveel te doen. Niemand was thuis of niemand had tijd om met ons te praten. In de directory vonden we een naam. We besloten langs te gaan. We klopten op de deur en een man opende de deur. Begroette ons hartelijk en liet ons binnen. Zijn vrouw/vriendin zat op de bank met hun pasgeboren baby van een maand oud. Ze zeiden dat we precies op het juiste moment waren gekomen. Hij was 20 jaar geleden voor het laatste naar de kerk gekomen. Zij was 3 jaar geleden gedoopt, vlak daarna kwam zij niet meer naar de kerk. De afgelopen paar maanden, hebben ze zitten praten over terug keren. Ze wilden eigenlijk de zendelingen ontmoeten zodat zij hen kon helpen om terug te keren. WOW! Als dat geen wonder is! :)
 
Onze Hemelse Vader kent zijn kinderen en Hij weet wat ze nodig hebben! Ik ben zo dankbaar dat we naar de Geest luisterde die zei dat we deze mensen moesten bezoeken! :) We spraken over het Boek van Mormon en we vroegen hem de inleiding te lezen. Na de 1ste regel stroomde de tranen over zijn wangen, omdat hij de Geest zo sterk voelde. Hij zei dat hij de Geest alleen al voelde door het Boek vast te houden. Ze hebben een sterk verlangen om terug te keren. We hebben hun de uitdaging gegeven om elke dag in het Boek van Mormon te lezen. Samen te bidden en we komen graag terug om hen meer te onderwijzen :) MAN! Tender mercies of the Lord! :) Our prayers were answered in a very real and profound way. The power of prayer is real. When we think all is lost, He is right there. How grateful I am for His love and mercy! How grateful I am that we can be an answer to somebody's prayer :)  
Ik houd van jullie allemaal en ik kan niet geloven dat ik nu echt al 9 maanden op zending ben! WHAAAAAAAA!!!! Het gaat zooooo snel voorbij!!!! O.O Jullie hadden allemaal gelijk, hahahah :)

Ik hoop dat jullie ook een antwoord op iemands gebed zullen zijn deze week en dat jullie de zendelingen blijven helpen en uitnodigen voor dinner of voor onderwijzen in jullie huis!


Love y'all!!!

Heel Veel Liefs
Sister Spijkerman <3

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten