maandag 16 juni 2014

Mijn 6-month-mark hit

dit was vorige week in de Utah Hogle Zoo ...
 
halloooo allemaal!!!!
OH MIJN HEMEL!!!!! Vandaag is de dag!!!! Mijn 6-month-mark hit! O.o CRAZY!!!!!! Ik kan het niet geloven! ZES FREAKING MAANDEN!!!! Hoe is het mogelijk?! Ik voel me nog steeds zo onkundig en klein! Er is nog zoooveeel dat ik moet leren en verbeteren! soms voel ik me zo overweldigd bij het idee wie je als een zendelinge moet zijn en wat je allemaal moet doen. Afgelopen week hadden we zone conference en onze zone leaders lieten een video zien die over de verzoening van jezus christus gaat ( http://www.mormonchannel.org/bible-videos?v=1518836079001 ). ik had de video al eerder gezien en elke keer raakt het me zo diep. ik ben zo immens dankbaar dat er iemand is en was die gewillig was om de prijs te betalen voor mijn fouten en zonden. zonder Hem zou ik nergens zijn. En hoe hard ik ook mijn best doe om Hem te volgen, ik zal nooit volmaakt zijn en elke dag maak ik opnieuw fouten. It is so humbling to realize that He did that for me, because He loved me. A perfect Being as He was, willing to come down and humble Himself before His Father. And it is so humbling to realize that somebody as imperfect as me has been called to be His representative and to be His servant and teach His word. Whenever I realize that I realize how merciful He is to all of us. to give us the opportunity to serve HIM, a PERFECT Being, to respresent Him! He puts so much trust in us and has sooo much love for us! Letting imperfect beings represent a perfect Being. It reminds me of the hymn 'I stand all amazed'.
 
I stand all amazed at the love Jesus offers me,
Confused at the grace that so fully He proffers me.
I tremble to know that for me He was crucified,
That for me, a sinner, He suffered, He bled and died.
 
(Chorus)
Oh, it is wonderful that He should care for me, Enough to die for me!
Oh, it is wonderful, wonderful to me!
 
I marvel that He would descend from His throne divine
To rescue a soul so rebellious and proud as mine,
That He should extend His great love unto such as I,
Sufficient to own, to redeem, and to justify.
 
Ik ben zo dankbaar dat we de Verzoening hebben! Ik ben zoooo dankbaar dat we die boodschap met de mensen hier mogen delen! (ook in Nederland hoor!).

Afgelopen week was supergeweldig! We zijn naar de Draper tempel geweest. Oh mijn hemel, wat een geweldige ervaring was dat! Terwijl ik in de tempel was en daarin de Schriften zat te lezen, kwam zuster Willis (een collega uit mijn Zone) naar me toe en vroeg met haar te volgen. So I did. Ze stelde me voor aan een medewerkster van de tempel. Geloof het of niet, maar zij kwam uit Nederland!!!!:D 53 jaar geleden kwam ze naar Utah. Ze sprak nog steeds Nederlands!!!! I'm telling you, everything that day was meant to be!!!!De volgende dag hadden we Zone Conference, dat was awesome zoals gewoonlijk!!!

Afgelopen zaterdag vonden we een nieuwe onderzoeker!!! De elders kwamen langs om onze supplies af te leveren. We zouden een dienstbetoon doen voor iemand in onze Ring. Ze had gevraagd of we konden helpen. We liepen down naar deze zuster toe en vroegen of we nog wat konden doen. Er waren al leden van de wijk geweest en dus had ze geen hulp meer nodig. Maar we mochten haar wel een les geven:). Dat wilden wij natuurlijk wel! ;D :p ahahahaha, omdat de elders ook mee waren gekomen, waren daar met 5 zendelingen om dit lid te onderwijzen en haar verloofde (die niet lid is) hahaha! Het was super awesome! Om daar met z'n 5én aan het getuigen en onderwijzen. Hij wilde meer weten en zelf een getuigenis krijgen. Vanavond gaan we terug alleen dit keer zonder de elders! hahaha.

Dus zoals jullie zien, kleine wonderen gebeuren elke dag. Het is aan ons om onze geestelijke ogen open te hebben en ontvankelijk te zijn om ze te zien en te erkenne. Het evangelie is zooooo waar!!!! Er is geen twijfel in mijn hart!!! Ik weet dat Jezus Christus onze Verlosser en Heiland is, dat Hij er altijd voor ons is als wij Hem toelaten. Het leven is niet makkelijk, maar zo was het ook niet bedoeld. Maar samen met Hem kunnen we alles aan!

Ik houd van jullie allemaal. En serieus, waarom gaat iedereen trouwen nu net dat ik weg ben ahahah:p Echt niet te geloven! Ik wens ze heel veel vreugde, liefde en geluk toe!

Lots of love,
Sister Spijkerman

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten