maandag 19 mei 2014

Gooooood morning! :D

Maandag 19 mei 2014

Gegroet iedereen,
Deze week was AWESOMEEE!!!! :D Allereerst een wonderverhaal! Afgelopen...donderdag...uuhhh denk ik...Hadden we dinner met een gezin en dat gezin is zooo geweldig! Het is een jong gezien met twee meisjes, 5 en 6 jaar oud! SUPER schattig! :3 Ze zijn beste vriendinnetjes en ze zijn gek op prinsesjes en feetjes etc, dus jullie snappen wel dat ik me daar dus helemaal thuis voel :)

We namen een onderzoeker mee naar Temple Square. De week daarvoor hadden we hem al wat dingen laten zien, maar hij vond het zo geweldig dat hij nog een keer wilde gaan! Deze keer gingen we naar de Conference Center en kregen daar een tour.

Oh my goodness, the Conference Center is AMAZING!!!!! Het is zooo grooooot! Overal hangen schilderijen (het origineel) van de platen die we altijd in de lessen gebruiken (jeweetwel, de evangelieplaten). So dat was superawesome!

We zagen the Hall of the prophets, wat hij geweldig vond! In de Hall of the prophets zijn beelden en foto's en schilderijen van apostelen en profeten, etc. Daarna konden we op het dak uitkijken op heel Salt Lake City en Temple Square,  that was pretty cool too :D Toen we terugliepen gingen we langs de tempel. We spraken over tempelhuwelijk, omdat er uiteraard mensen trouwen in de tempel. We namen hem ook naar de Assembly Hall, daar vroegen we hem of hij in deze kerk geloofde en hij gelooft daadwerkelijk ALLES! Het priesterschap is nog steeds iets wat hij niet helemaal begrijpt, maar dat komt wel :) Gisteren kwam hij weer naar de kerk en hij vond het geweldig :D

Nog een wonder afgelopen week! We liepen op straat om wat inactieve leden te bezoeken (onaangekondigd :). We liepen langs een man. Hij was zijn afvalbakken aan het schoonspuiten en we vroegen hem of we hem konden helpen. Hij zei dat we konden helpen met onkruid wieden in de achtertuin, maar dat was meer een grapje. Goed, we liepen gewoon op hem en de tuin af en we zeiden dat we het zouden doen. We liepen de achtertuin in en gingen onkruid wieden. De man was geen lid van de kerk en hij zei dat hij absoluut geen interesse had, maar dat hij wel blij was met de hulp. Toen gaf hij ons een verwijzing :D Hij zei dat zijn buurman geïnteresseerd was en meer wilde weten, dus dat we hem maar moesten bezoeken! :D Een paar uur later werden we door een lid gebeld met een verwijzing naar dezelfde man.:D Toeval? Mooi niet! :D Helaas was hij niet thuis, maar deze week zullen we contact met hem opnemen :D wooohooooo!!!!! :DWell, volgens mij waren dat wel zo'n beetje de highlights van afgelopen week! Het is zo geweldig om het werk van de Heer te doen! Ik wil jullie wel aanmoedigen om meer samen te werken met de zendelingen! Ze hebben jullie hulp hard nodig! Reach out to your neighbors, your friends, your acquaintances and share the Gospel! Be an example! Be a light! make a difference! The Lord trusts you! :D And He is with you or will be with you.

Ik houd van jullie allemaal!
 
Lots and Lots of Love
Sister Spijkerman
 
 
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten