maandag 10 februari 2014

HEMELTJE LIEF :O


 
Zone Conferentie 7 februari 2014

10 februari 2014

Heeeeeey allemaal!!!
Deze week was een moeilijke week! Om te beginnen heeft onze elderly onderzoeker die zei dat hij gedoopt wilde worden, ons laten weten dat hij niet gedoopt wil worden!!!!! Maar hij wil niet lezen, bidden, overpeinzen, niks.  Sister Knight bracht toen naar voren dat we voor onszelf moeten weten of het waar is of niet, dat we antwoord in het BvM kunnen vinden door te bidden. Toen zei hij dat hij zich niet eens kan herinneren dat hij gedoopt wilden worden! ... :O ... That was sooooo sad!!!!!!! :O Sister Knight en ik moesten tegen onze tranen vechten. Onze mission greatgrandfather refused to be baptized and to find out for himself whether this is true or not! Er zijn geen woorden die kunnen beschrijven hoeveel pijn we voelden en hoe heartbroken we waren.

Zondag kwam en de rest van onze onderzoekers kwamen ook niet opdagen! :(
Zelfs degenen die normaal gesproken wel komen! Gelukkig was er 1 :D, dat is ons lieve meisje dat hopelijk deze maand gedoopt wordt :) Maar goed, de hele week hadden we afspraken die werden gecancelled. Niemand die geïnteresseerd was etc. Jullie kennen het vast wel.

Toen gebeurde het volgende:
Echt een getuigenisversterker, dat de Heer ons kent, dat Hij ons in tijden van nood te hulp schiet . His tender mercies unfolds :) We waren in Rosecrest 2nd ward voor de avondmaalsvergadering. Sister Knight en ik waren nogal te neergeslagen door alles. Toen kwamen de toespraken. Onze Ward mission leader en zijn gezin gaven een toespraak. De zuster sprak over dat kleine en eenvoudige dingen een groot verschil maken. De zendingsleider sprak over engelen die hier op aarde het evangelie verkondigen, mensen in tijden van nood helpen. Hij zei, dat twee engelen op dat moment in de kapel zaten, Sister Knight and Sister Spijkerman. Dat bracht tranen in onze ogen. Ik bedankte Hemelse Vader stilletjes voor dat moment. Want soms voel je dat je ontzettend faalt als zendeling wanneer onderzoekers niet de commitments houden, niet naar de kerk komen. Het kwam precies op het goede moment :)

Toen kwam het volgende wonder:
De bisschop vroeg of we in zijn office konden komen. In zijn office zat een minderactief stel dat terug wilde keren. Ze wilden dat wij hun dochter onderwezen zodat ze door hem (de vader) gedoopt kon worden! Zodat ze in de tempel verzegeld kunnen worden! :D :D :D   OH MY GOSH!!!!! :D Seriously, Praise The Lord for His goodness and mercy!!!! De hele week hadden we gebeden voor een gezin om te onderwijzen Het werd in onze schoot geworpen!!! :D Tender mercies of the Lord :')

OH, dankjewel voor jullie brieven :D :D :D Kwam precies op het juiste moment :D Want ik kreeg ze nadat we mijn mission greatgrandfather hadden onderwezen dus ik kon wel wat steun gebruiken :)

Maar goed, de Heer is met ons, de zendelingen overal, maar ook zeker met jullie!

We owe Him everything! The Atonement is real! Oh come let us adore Him and love and serve Him with all our hearts, minds, mights and strenghts. I know the Lord loves us and that He's always looking for opportunities to bless us. He's waiting for us. You guys are awesome! I love you so much! Ik ben trots op Nederland :D

Mission is THE BEST :D Ik houd van jullie allemaal :D En ik ben zo ontzettend dankbaar dat gezinnen voor eeuwig zijn!

Lots Of Love,
Sister Spijkerman 

 
 


 
Prachtig gezicht!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten