woensdag 18 december 2013

We gonna miss you when you're gone

Maandag moesten we om 2 uur opstaan om op tijd op Schiphol in te checken. Om 3:15 reden we weg vanuit Zwolle, het avontuur tegemoet. We kwamen rond half 5 aan op Schiphol. Na het inchecken, kwam het afscheid nemen. Een paar tranen, nou een paar, wel meer dan een paar, konden we niet onderdrukken. Het afscheid nemen was moeilijk, maar ze gaat een super tijd tegemoet. We gaan haar allemaal missen, en zij ons ook vast wel. We houden van haar en ze is vast een goede zendelinge!

Om 7:07 is ze vertrokken en om 8:15 was ze in Parijs de Gaulle(of zo iets) Om 1:37 Amerikaanse tijd (dus om 21:37 Nederlandse tijd) is ze aangekomen op het vliegveld in Salt Lake City. Ze is gelukkig goed aangekomen in de USA en zit nu in het MTC. Ze heeft een fijne en goede vlucht gehad en ze heeft al een Japanse zuster ontmoet.

Ik ben Joëlle het zusje van Debby, sorry ik bedoel Sister Spijkerman, en ik zal haar blog gaan bijhouden. Zo kan iedereen die wil haar volgen en kijken hoe ze het heeft op haar zending. Dus volg allemaal deze geweldige avonturen van de Utah Salt Lake City East Mission! :)
Jeffrey Nilsson en sister (Debby) Spijkerman

Sister (Debby) Spijkerman en de Japanse zuster

Geen opmerkingen:

Een reactie posten