zaterdag 21 december 2013

Eerste bericht van Sister Spijkerman


Hallootjes allemaal!

Het zendingswerk is echt geweldig! Of nou ja, het ECHTE zendingswerk is nog niet begonnen, maar het leven van een zendelinge zeker wel! :D Het is super om de MTC te zijn! Ik heb in deze paar dagen al zo ontzettend veel geleerd en al zoveel plezier gehad! Mijn companions zijn ontzettend leuk :) Jaja, jullie lezen het goed, ik heb maar liefst twee geweldige companions :D Mijn ene companion komt uit Frankrijk en gaat naar de Taiwan Taichong (of hoe je dat ook spelt) Mission :) Mijn andere companion komt uit New York en uit een Spaanse wijk, en zij gaat naar dezelfde zending als ik! 
Het is geweldig om samen het evangelie te bestuderen, te onderwezen, te plannen en gewoon als companions van onze MTC tijd en onze zending te genieten! 

Oh ja, de reis ging trouwens heel voorspoedig. In Parijs ontmoette ik in totaal vier leden van de kerk die naar Salt Lake City vlogen, dus het was fijn om te weten dat ik niet het enige lid was (en ik denk dat zij ook wel blij waren om te weten dat er een zendelinge in het vliegtuig zat, want dan wisten ze zeker dat ze veilig aankwamen ;) ) Op het vliegveld werd ik opgehaald door de zendeling die mijn moeder bij de kerk heeft gebracht, dus dat was echt superleuk! Bovendien was dat ook wel handig, aangezien de mensen van de MTC niet waren komen opdagen....

Maar goed, ik moet zo gaan afsluiten. Nogmaals, het is hier GEWELDIG! Dinsdag hadden we trouwens een devotianal van president en zuster Rasband en dat was echt sooo wonderful! We hadden het over de gaven die Christus ons heeft gegeven. De gave die voor er voor mij uitsprong was Zijn gave van nederigheid. Dat Hij als God in alle nederigheid als baby naar deze aarde wilde komen om ons te kunnen redden, omdat Hij van ons houdt. Als Hij dat kan, hoeveel des te meer behoren wij ons dan nederig op te stellen en liefde te tonen? :) 

Ik houd ontzettend veel van jullie en alvast: Merry Christmas! 

Lots of Love,
Sister Spijkerman 


PS. Sorry, in dit gebouw hebben ze geen computers waarop ik mijn camera kan aansluiten.... :( Volgende keer beter :D

1 opmerking:

  1. Sister Spijkerman,

    Bedankt voor je mooie woorden en heel veel plezier in de MTC.

    BeantwoordenVerwijderen